Friday, December 17, 2010

Yeah!

Võtsin osa ühes giveaways,Roberta blogis (Tüdruk kes elab Londonis), ja ma võitsin! Yeah esimest korda naeratas ka õnn mulle. Eile ta tuli siis Eestisse ja andis täna mulle mu kingituse ära. Ja mis seal oli wowow ...Alexander Mcqueen bodysuit! Megailus on! Teen varsti ka pildi sellega, ja eile tuli ka pakkike ammerican appareli läbipaistva musta rinnahoidjaga! Ja Taipeisse lendan ma siis ka. Jaanuari alguses ütlen ma poka lumi, tere päike! Kaheks kuuks siis. Ja siis tuleb ka pilte küllaga! Nii digikaga kui ka mu filmi kaameratega! Proovin siis leida seal koha kus ma neid ilmutada pärast saaks:D Hiinas oli väga raske muidugi selle ilmutamisega. But i will try to do my best!
xx


Edit

6 comments:

  1. Ehk ma hakkan seal oma rõõmu igapäev teiega jagama!(: Roberta: kõik on väga ilus aga alt veits suur, aga seda saab ka ära parandada!

    ReplyDelete
  2. Lahe,sa lähed Taipeisse! Palju edu sulle seal, ootan huviga pilte:)
    Kas sa leidsid Shanghais mõne ilmutamiskoha lõpuks? Mul filmikas kaasas aga pole pilte teinud, sest pole aega olnud kõige muu kõrval fotopoode otsida..
    Kallid:)
    Kai

    ReplyDelete
  3. Klee leidsin ikka:D Pärast selgus et see oli mu kodu lähedal, aga jh linnas 20 minti. Ma palusin mu agentuurile kirjutada lehele hiina keeles et tahaksin siis pilte ilmutada, ja läksin sele lehega sinna kauplusesse:D Edu sulle siis! :D

    Suured kallid!!

    ReplyDelete