Monday, May 23, 2011

Eclairs

Today i made eclairs with coffee-choco cream and bananas. Amazingly good! 



3 comments:

  1. 1 tass = 200 ml
    Tainas:
    -1 Cup jahu
    -1 Cup vesi
    -125g võid
    -3 Suurt muna (või 4 väikest)
    -Näpuotsatäis soola
    koor:
    -100g tumedat šokolaadi
    -125ml tugevad ja vaevalt magus kohv
    -200ml 33% koort
    -4 muna kollast
    -3 Spl tuhksuhkrut
    -10g želatiini
    -2 Spl keedetud veega (turse želatiin)
    -8gr vaniljesuhkur
    -1 tee lusikast kaaneli
    -1 Tl sidrunimahla
    -2 Suurt banaani
    kaunistamiseks:
    -40gr tumedat šokolaadi
    70g-kookose
    Lisaks:
    -2 Baking
    küpsetamise paber
    -Taimeõli (vormi määrimiseks pan)
    Tainas. Pane võiga kastrulis paksu põhjaga, kallata vett, lisada näpuotsatäis soola, panna kuumust ja lase keema. Keevasse vette vsypte kui kõik jahu ja kiiresti segatakse puust lusika või spaatliga (jahu tükid peaks kaduma). Segades, hoidke tainas madalal kuumusel 1 2minuty. Eemaldage keedupott kuumuse, külmkapis kuni tainas t = 70C. Siis kirjuta üks muna. Valmis lõpus sõtkumiseks tainas tuleks viskoosne ja ühtlane mass.
    Täitke test rakiste kotti või süstla otsaga hamba profiili. Otsadite taina torude kujul (pikkus 10-11cm) 2. küpsetamine plaate kaetud küpsetuspaberi ja määrida taimeõli (jäta erinevuste Katseklaasid 3,5 - 4 cm).
    Küpseta eelsoojendatud toode ahjus 35-40 minutit temperatuuril t = 200C. Ahi ajal küpsetamine ei ole soovitatav avada ...
    Cream. Vala želatiin 2 sl külma keedetud vett ja lastakse paisuda 15 minutit. Peened tükelda šokolaad sulatada veevannil ja jahutatakse toatemperatuurini. Sobivasse kaussi puder munakollased koos suhkru, vanilje ja kaneel. Õmmeldud on munakollane mass kohvi. Seejärel sisestage šokolaad ja lahustunud želatiin veevannil, beat segatuna elektrilise mikseriga. Pane külmkappi 10 minutiks, kuni koor hakkab gelatinize. Pärast 10 minutit, sisestage šokolaad - kohv koore paksult vahukoore ja segatakse põhjalikult.
    Banana viil õhukese rõngad ja puista koos sidrunimahlaga.
    Täitke kott või süstal rakiste koor.
    On jahtunud eelvormid teha pikisuunaline sisselõiked. Avatud toode kujul kestad, näha ringid banaanid, ja siis algab koor (2 spl jäta kaunistamiseks). Somknite toote pinnale pintsli, kohaldatakse õhuke kiht kreemi ja kookosega.
    Haki šokolaad noaga ja vala kilekotti. Tie sõlm koti ja torka keevas vees 1-2 minutit. Lõika nurgas paketi ja pane muster eclairs.
    Valmis eemaldada koogid külmkapis 2 tundi.

    Vabandan translate pärast) Aga minu meelest on kõik hästi näha mida teha) Ja grammid on ka ilusasti kirjas.

    http://koolinar.ru/recipe/view/79114

    ReplyDelete
  2. suuuured tänud. kõik su koogikesed-küpsetised on nii isuäratavad, et oleks kunn kui alati retsepti lisaks:)

    ReplyDelete